All-on-4 / All-on-6

Tratamentele de reabilitare orala prin metoda All-on-4 / All-on-6 implica plasarea de implanturi dentare – 6 in maxilar si respectiv 4 in mandibula. Acest sistem este conceput pentru a oferi suport si stabilitate unei proteze dentare fixe. Tehnica avansata in care implica utilizarea a 4/6 implanturi pentru inlocuirea unei intregi arcade dentare.

Reabilitare orala All-on-6 in Cluj

Reabilitare orala All-on-6 Cluj-Napoca

 • Plasarea implanturilor dentare: In cadrul procedurii All-on-6, sase implanturi dentare sunt plasate in maxilar sau mandibula pentru a sustine o proteza dentara fixa. Aceste implanturi sunt strategice plasate pentru a oferi stabilitate si suport adecvat protezei dentare.
 • Crearea protezei dentare fixe: Dupa ce implanturile dentare sunt integrate in structura osoasa, o proteza dentara fixa este montata pe aceste implanturi. Proteza este fabricata din materiale durabile si personalizate pentru a se potrivi perfect cu restul dintilor, oferind un zambet natural si estetic.
 
 

Beneficii tratament All-on-6

 • Stabilitate si rezistenta: Utilizarea a sase implanturi dentare ofera o sustinere solida si rezistenta pentru proteza dentara fixa, asigurand stabilitate in timpul masticarii si vorbirii.
 • Estetica impecabila: Proteza dentara fixa creata pentru procedura All-on-6 este personalizata pentru a se potrivi perfect cu restul dintilor, oferind un aspect natural si armonios.
 • Functionalitate imbunatatita: Pacientii care opteaza pentru All-on-6 beneficiaza de o functionalitate imbunatatita a dintilor, putand manca si vorbi fara restrictii sau disconfort.
 • Conservarea structurii osoase: Plasarea a sase implanturi dentare poate contribui la mentinerea si stimularea densitatii osoase in jurul acestora, promovand sanatatea si longevitatea structurii osoase.

 

Procedura All-on-6 reprezinta o solutie completa si eficienta pentru inlocuirea unei arcade dentare lipsa, oferind beneficii semnificative in ceea ce priveste stabilitatea, estetica si functionalitatea zambetului. Este recomandat sa consulti un medic dentist specializat in implantologie pentru evaluarea si recomandarea personalizata a unei proceduri All-on-6.

dr Ciurea Remus @ cabinet stomatologic Cluj, stomatologie Cluj

dr. Ciurea Remus

medic specialist parodont., rezident chirurgie

dr Gaia Oana @ cabinet stomatologic Cluj dentist, stomatologie Cluj

dr. Gaia Oana

medic dentist, competente estetica dentara

Programeaza-te!

Click pe buton, pentru a solicita programare online.

Zambetul tau "Hollywood Smile"

Cand recomandam procedura cu implanturi dentare All-on-6?

 • Necesitatea unei sustineri suplimentare: Procedura All-on-6 poate fi recomandata in cazul in care este necesara o sustinere suplimentara pentru proteza dentara fixa, datorita numarului mai mare de implanturi dentare utilizate.
 • Stabilitate si rezistenta: All-on-6 ofera o stabilitate si rezistenta superioara datorita numarului crescut de implanturi dentare, fiind o optiune potrivita pentru pacientii care doresc o solutie durabila si robusta.
 • Estetica si functionalitate: Procedura All-on-6 poate fi recomandata pentru pacientii care pun accent pe estetica zambetului si pe o functionalitate imbunatatita a dintilor, oferind rezultate estetice superioare si o masticare eficienta.

Reabilitare orala All-on-4 in Cluj

Reabilitare orala All-on-4 Cluj-Napoca

 • Plasarea implanturilor dentare: In cadrul procedurii All-on-4, patru implanturi dentare sunt plasate strategic in mandibula. Aceste implanturi sunt inserate intr-un mod care maximizeaza folosirea densitatii osoase disponibile, permitand sustinerea unei proteze dentare fixe.
 • Creare proteza dentara pe implanturi: Dupa ce implanturile dentare sunt plasate, o proteza dentara fixa este montata pe aceste implanturi. Proteza este fabricata din materiale durabile si personalizate pentru a se potrivi perfect cu restul dintilor, oferind un aspect natural si estetic.

Beneficii tratament All-on-4

 • Stabilitate dantura fixa: Patru implanturi dentare ofera o sustinere solida pentru proteza dentara fixa, asigurand stabilitate si siguranta in timpul masticarii si vorbirii.
 • Estetica dentara: Proteza dentara fixa creata pentru procedura All-on-4 are un aspect natural si se integreaza perfect cu restul dintilor, oferind un zambet frumos si armonios.
 • Functionalitate imbunatatita: Pacientii care opteaza pentru All-on-4 beneficiaza de o functionalitate imbunatatita a dintilor, putand manca si vorbi fara restrictii sau disconfort.
 • Vindecare rapida: Procedura All-on-4 permite o vindecare rapida si o integrare eficienta a implanturilor dentare in structura osoasa, permitand pacientului sa se bucure rapid de beneficiile unei proteze dentare fixe.
 

Procedura All-on-4 este o optiune excelenta pentru pacientii care doresc o solutie completa si durabila pentru inlocuirea dintilor lipsa, oferind beneficii semnificative in ceea ce priveste stabilitatea, estetica si functionalitatea. Este recomandat sa consulti un medic dentist specializat in implantologie pentru evaluarea si recomandarea personalizata a unei proceduri All-on-4.

Cand recomandam procedura cu implanturi dentare All-on-4?

 • Edentatie totala sau partiala: Procedura All-on-4 este recomandata pacientilor care sufera de edentatie totala sau partiala intr-o arcada dentara si doresc o solutie stabila si eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa.
 • Densitate osoasa redusa: All-on-4 poate fi o optiune potrivita pentru pacientii cu densitate osoasa redusa, deoarece utilizeaza un numar mai mic de implanturi dentare si poate fi plasat strategic pentru a maximiza sustinerea.
 • Rapiditate in restaurare: Procedura All-on-4 permite o restaurare rapida a zambetului, oferind pacientului o proteza dentara fixa intr-un timp mai scurt comparativ cu alte proceduri.

Contrainditatii pentru All-on-4 / All-on-6

Procedurile Fast and Fixed, All-on-4 si All-on-6 sunt optiuni excelente pentru inlocuirea dintilor lipsa, insa exista anumite situatii in care aceste proceduri pot fi contraindicate.

 • Insuficienta a structurii osoase: Daca pacientul prezinta o insuficienta grava a structurii osoase in zona implanturilor dentare, procedurile Fast and Fixed, All-on-4 sau All-on-6 pot fi contraindicate din cauza lipsei de suport adecvat pentru implanturi.
 • Probleme de sanatate generale: Pacientii cu afectiuni medicale severe sau care iau medicamente care afecteaza vindecarea sau raspunsul imun pot fi contraindicati pentru aceste proceduri, deoarece pot prezenta un risc crescut de complicatii.
 • Fumatul: Fumul de tigara poate afecta negativ procesul de vindecare si integrare a implanturilor dentare in os, ceea ce poate face ca procedurile Fast and Fixed, All-on-4 sau All-on-6 sa fie mai putin eficiente sau sa prezinte un risc mai mare de esec.
 • Resorbtie osoasa severa: Aceste proceduri pot fi contraindicate in cazul pacientilor cu rezorbtie osoasa severa sau cu infectii active in zona implanturilor, deoarece aceste conditii pot afecta integrarea si succesul implanturilor.

Este esential sa consulti un medic dentist specializat in implantologie pentru evaluarea detaliata a situatiei tale dentare si pentru determinarea celor mai potrivite optiuni de tratament in functie de nevoile si conditiile tale specifice. Specialistul va putea identifica eventualele contraindicatii si va recomanda solutii personalizate pentru a obtine rezultate optime si durabile in inlocuirea dintilor lipsa.

Indicatii generale dupa All-on-4 si All-on-6

 • Respectarea perioadei de vindecare: Este crucial sa respecti perioada de vindecare recomandata de medicul dentist dupa procedura All-on-4 sau All-on-6. Aceasta poate varia in functie de fiecare pacient si de evolutia postoperatorie.
 • Igiena orala riguroasa: Mentinerea unei igiene orale riguroase este esentiala pentru prevenirea infectiilor si a problemelor dentare. Asigura-te ca periezi si folosesti ata dentara in mod regulat conform recomandarilor medicului dentist.
 • Evitarea alimentelor tari si lipicioase: In primele saptamani dupa procedura All-on-4 sau All-on-6, evita alimentele tari, lipicioase sau care necesita exercitarea unei presiuni mari asupra dintilor pentru a preveni dislocarea sau deteriorarea protezei dentare.
 • Vizite regulate la medicul dentist: Programarea de vizite regulate la medicul dentist este importanta pentru monitorizarea evolutiei vindecarii, ajustarea protezei dentare si mentinerea sanatatii orale pe termen lung.
 • Evitarea obiceiurilor nocive: Evita fumatul, consumul excesiv de alcool sau alte obiceiuri nocive care pot afecta vindecarea si sanatatea dintilor dupa procedura All-on-4 sau All-on-6. Urmarea unui plan alimentar echilibrat si sanatos pentru a asigura nutritia adecvata si pentru a sprijini vindecarea si sanatatea generala.
 • Consultarea medicului dentist: in cazul aparitiei unor simptome sau probleme, cum ar fi durere, inflamatie, sangerare excesiva sau disconfort persistent.Este important sa discuti cu medicul dentist despre instructiunile specifice si recomandarile personalizate dupa procedura All-on-4 sau All-on-6, pentru a asigura o recuperare eficienta si pentru a obtine rezultate durabile si satisfacatoare in inlocuirea dintilor lipsa. Respectarea indicatiilor si recomandarilor postoperatorii este esentiala pentru succesul si confortul pe termen lung al protezei dentare fixe.

Avantaje tratamente de reabilitare orala

Tratamentele cu implanturi dentare All-on-4 si All-on-6 sunt optiuni populare si eficiente pentru inlocuirea dintilor lipsa, oferind numeroase avantaje pentru pacienti. Iata principalele avantaje ale acestor proceduri:

 • Rapiditate: o procedura rapida si eficienta pentru inlocuirea unei arcade dentare intregi sau partiale, permitand pacientului sa beneficieze de o proteza dentara fixa intr-un timp mai scurt comparativ cu alte proceduri.
 • Confort: Proteza dentara fixa creata prin procedura All-on-4 / All-on-6 este stabila si confortabila, permitand pacientului sa mestece si sa vorbeasca fara restrictii sau disconfort.
 • Estetica: Proteza dentara fixa are un aspect natural si estetic, integrandu-se perfect cu restul dintilor pentru un zambet frumos si armonios.

Avantaje All-on-4

 • Stabilitate: Utilizarea a patru implanturi dentare in procedura All-on-4 ofera o sustinere solida si stabila pentru proteza dentara fixa, asigurand stabilitate in timpul masticarii si vorbirii.
 • Estetica: Proteza dentara fixa creata pentru All-on-4 are un aspect natural si se integreaza perfect cu restul dintilor, oferind un zambet frumos si armonios.
 • Functionalitate imbunatatita: All-on-4 permite pacientului sa beneficieze de o functionalitate imbunatatita a dintilor, putand manca si vorbi fara restrictii sau disconfort.

Avantaje All-on-6

 • Stabilitate si rezistenta: Utilizarea a sase implanturi dentare in procedura All-on-6 ofera o sustinere solida si rezistenta pentru proteza dentara fixa, asigurand stabilitate in timpul masticarii si vorbirii.
 • Estetica impecabila: Proteza dentara fixa creata pentru All-on-6 este personalizata pentru a se potrivi perfect cu restul dintilor, oferind un aspect natural si estetic.
 • Functionalitate imbunatatita: All-on-6 ofera o functionalitate imbunatatita a dintilor, permitand pacientului sa mestece si sa vorbeasca fara restrictii sau disconfort.

All-on-4 si All-on-6 sunt proceduri de implantologie dentara care implica fixarea unui numar specific de implanturi dentare pentru a sustine o punte dentara fixa. All-on-4 implica fixarea unei punti dentare pe 4 implanturi dentare, in timp ce All-on-6 implica fixarea pe 6 implanturi dentare. Aceste proceduri ofera pacientilor o solutie permanenta si stabila pentru inlocuirea dintilor lipsa, permitandu-le sa zambeasca, sa manance si sa vorbeasca fara dificultati. De asemenea, aceste proceduri au un timp de recuperare rapid si rezultate estetice excelente.

Programeaza-te!

Click pe buton, pentru a solicita programare online.

Concluzii implanturi dentare All on 4 / All on 6

In concluzie All-on-4 si All-on-6 sunt optiuni excelente pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca calitatea vietii prin restaurarea dintilor lipsa si obtinerea unui zambet frumos si sanatos.

Zambetul tau este prioritatea noastra. Servicii profesionale.

Servicii profesionale

Oferim o gama variata de servicii stomatologice de inalta calitate, personalizate pentru nevoile tale unice. Echipa noastra de medici se angajeaza sa iti ofere un zambet sanatos si stralucitor.

Tehnologie avansata

Folosim tehnologie de varf pentru a-ti asigura cea mai buna experienta stomatologica posibila. De la diagnoza la tratament, suntem mereu la curent cu ultimele avansuri din domeniu pentru beneficiul tau.

TRATAMENTE STOMATOLOGIE CLUJ

# cabinet stomatologic # dentist Cluj-Napoca

Oferim o gama completa de tratamente dentare / stomatologice, incepand de la controale de rutina pana la proceduri complexe. Echipa noastra utilizeaza tehnologie moderna pentru a-ti oferi ingrijirea de care ai nevoie.

Implant dentar

Redam frumusetea zambetului tau, inlocuind dintii lipsa cu implanturi de calitate superioara.

Coroana dentara

Reconstruim si protejam dintii afectati, folosind coroane personalizate si estetice.

Obturatie dentara

Tratam cariile si restauram functionalitatea dintilor cu obturatii durabile si discrete.

Fatete dentare

Corectam imperfectiunile dintilor, aplicand fatete subtiri si naturale.

Extractii dentare

Efectuam extractii dentare in conditii de maxima siguranta si confort pentru pacient.

Albire dentara

Oferim solutii profesionale de albire pentru un zambet mai stralucitor si mai alb.

Trat. endodontic

Salvam dintii afectati de infectii, realizand tratamente pe canal eficiente si fara durere.

Igienizare dentara

Asiguram sanatatea si estetica zambetului tau, printr-o igienizare dentara profesionala.

Pentru un zambet de invidiat...​

Alaturi de tine!

Impreuna, construim un zambet de invidiat!
Urmeaza-ne in calatoria spre sanatatea orala ideala
si exploreaza ofertele noastre speciale,
sfaturile experte si noutatile din lumea stomatologiei.